Rohkema info nägemiseks:

BALANCER LABS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 222; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta BALANCER LABS OÜ kohta arvamuslugu!"

BALANCER LABS OÜ hetkeolukord

Juba 222 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Balancer Labs OÜ (edaspidi BL OÜ) on Eesti tehnoloogiaettevõte. BL OÜ eesmärk on hallata Balancer protokolli raames organiseeritud üksust; BL OÜ annab juurdepääsu Balancer protokollile, nutilepingule, mis võimaldab BAL-i ja muude tõendite (token) võrdõiguslikke ülekandeid ja vahetust ning pakub tööriistu ja avatud lähtekoodiga protokolli dokumentatsiooni, et aidata institutsionaalsetel kauplejatel ja likviidsuspakkujatel ETH plokiahelas efektiivsemalt tehinguid teha.

BL OÜ kasutajaliidest kasutavad peamiselt need, kellel on digivaradega tehingute tegemise kogemus; kes on vilunud kauplejad, kes valivad ja ühendavad ise oma digitaalse rahakoti, haldavad ise oma varasid ja teevad tehinguid digivaradega, pärast selle tegevusega seotud riski võtmist.

BL OÜ ei võta kasutajatelt tasu Balancer protokollile juurdepääsu eest. Ei teeni tehingupõhist tasu kauplejatelt, likviidsuspakkujatelt ega teistelt. BL OÜ ei võta endale tehingute hinnavahet, st erinevust vara ostuhinna ja selle hinna vahel, millega kaupleja on nõus müüma. Küll aga pakub BL OÜ tehnilise nõustamise teenust muude protokollide integreerimiseks Balancer V2-ga.

BL OÜ võimaldab kasutajatel oma rahalisi vahendeid kontrollida ja nendega kaubelda ilma kolmanda osapoole või keskasutuseta. BL

OÜ ei jälgi tehinguid. BL OÜ kasutajad haldavad ise oma vahendeid. Balancer protokollil on tööriist varade ühendamiseks kogumiteks ja seejärel nende varade etteantud (kaupleja poolt määratud) vahemikes tasakaalustamiseks. BL OÜ ei saa nendele avatud lähtekoodiga tarkvaratööriistadele juurdepääsu pakkumise eest ei otsest ega kaudset hüvitist. BL OÜ on võtnud endale kohustuse võtta vastu kohandatud sanktsioonide järgimise poliitika, mis on kooskõlas kehtivate Eesti, USA ja ülemaailmsete reeglite, määruste ja seadustega.

Balanceri protokoll on ülikiiresti muutuva plokiahela ruumis. Plokiahelas on Ethereum ja DeFi (detsentraliseeritud rahandus), mis muutuvad tõenäoliselt veelgi kiiremini. Arendustega kursis püsimiseks ja vajalikul kiirusel itereerimiseks/täiustamiseks investeerib

Balancer Labs jätkuvalt suurepärastesse arendajatesse peamiselt Solidity (Ethereumis kasutatav nutilepingukeel) nimel. Balancer

Labs kavatseb jätkata investeerimist Balancer protokolli kõige alumisse kihti ehk nutilepingutehastesse, mida teised meeskonnad saavad loata kasutada. See tagab, et Balancer protokoll on plokiahelajärgses maailmas avatud ja juurdepääsetav infrastruktuuri kiht.

Kuna ehitusplokid, mida teised saavad Balancer protokolliga ühendada, on valmimas (kuigi loodetavasti nende arendamine ja laiendamine ei lõpe kunagi), suunab Balancer Labs oma fookuse avatud lähtekoodiga tööriistade loomiselt tasuliste nõustamisteenuste pakkumisele neile meeskondadele, kes on huvitatud Balancer protokolliga integreerumisest. Kuigi tulu, mille

Balancer Labs esimestelt testklientidelt sai on kulutustega võrreldes olnud väga tühine, loob see põhja suuremale tuluvoole ja tõestab, et projektid on valmis Balancer Labsile Balancer protokolliga integreerimisega konsulteerimise eest maksma.

Eeldatavasti on Balancer Labs kasumlik 2024. aastal, kuna Balancer protokolliga integreeruvatele meeskondadele pakutavate konsultatsiooniteenuste tuluvoog kasvab, kulubaas väheneb ja sõltuvus arendajatest on väiksem (arendajate kulud ja auditid on vaieldamatult Balancer Labsi suurim kulu).

Finantssuhtarvud

Peamised suhtarvud 2022 2021

Lühiajaliste kohustiste 23,41 42,40 kattekordaja

ROA, % -60,94 64,14

ROE, % -63,66 65,69

Suhtarvude arvutamisel kasutatud metoodika:

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja = käibevara / lühiajalised kohustised

ROA, % = puhaskasum / varad kokku * 100

ROE, % = puhaskasum / omakapital kokku * 100

BALANCER LABS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.